flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулась підсумкова нарада у Львівському апеляційному суді

13 березня 2019, 17:28

   13 березня 2019 року у Львівському апеляційному суді відбулась нарада голів місцевих загальних судів м. Львова та Львівської області за наслідками діяльності судів у 2018 році.

   В підсумковій нараді взяли участь голова Львівського апеляційного суду Петро Каблак, секретар судової палати з розгляду цивільних справ Роман Цяцяк, секретар судової палати з розгляду кримінальних справ Василь Михалюк, начальник Територіального управління державної судової адміністрації України в Львівській області Віктор Дейнека, заступник начальника Територіального управління державної судової адміністрації України в Львівській області Марія Коник, голови та судді місцевих загальних судів м.Львова та Львівської області, а також представники Регіонального громадського благодійного фонду «Право і Демократія».

   Із вступним словом до учасників наради звернувся голова Львівського апеляційного суду Петро Каблак.  

   Представники РГБФ «Право і Демократія» оголосили про початок реалізації проекту «Проведення опитувань громадян-учасників судових проваджень щодо їхньої задоволеності роботою судів Львівської, Тернопільської та Закарпатської областей з використанням методології карток громадянського звітування (КГЗ)», на виконання рішення Ради суддів України №53 від 17.09.2018.

   Голова Львівського апеляційного суду Петро Каблак просив голів судів посприяти в проведенні вказаного опитування.

   Секретар судової палати з розгляду цивільних справ Роман Цяцяк та секретар судової палати з розгляду кримінальних справ Василь Михалюк доповіли про стан розгляду справ у порядку цивільного та кримінального судочинства відповідно, якість розгляду справ суддями місцевих загальних судів м.Львова та Львівської області, а також причини скасування чи зміни судових рішень.

  Начальник Територіального управління державної судової адміністрації України в Львівській області Віктор Дейнека доповів про стан фінансового та матеріально-технічного забезпечення місцевих загальних судів м.Львова та Львівської області у 2018 році та плани на 2019 рік. Віктор Дейнека акцентував увагу не окремих питаннях співпраці територіального управління з місцевими загальними судами.

   Петро Каблак підвів підсумки наради.