flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У м. Львові відбулось засідання обласної Ради регіонального розвитку

28 листопада 2018, 14:10

    26 листопада 2018 року в приміщенні Будинку науки і техніки Львівської залізниці відбулось засідання Ради регіонального розвитку Львівської області.

      Голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка та голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин розпочали засідання з вітального слова.

         Олег Синютка ознайомив присутніх з порядком денним та регламентом проведення засідання.

 

        У заході взяв участь начальник Територіального управління державної судової адміністрації України в Львівській області Віктор Дейнека.

    Перший заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Ростислав Замлинський ознайомив присутніх з ходом реалізації реформи децентралізації на Львівщині.

       Заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Роман Филипів доповів про формування Перспективного плану розвитку Львівської області на 2019-2021 роки, який буде містити позиції із основних інфраструктурних проектів, об'єктів соціальної та житлово-комунальної сфери, що повинні бути відремонтовані, збудовані, доведені до відповідного рівня експлуатації протягом 2019-2021 років.

     Голови Славської та Давидівської об’єднаних територіальних громад Львівської області Володимир Бега та Володимир Керницький розповіли про успішний досвід місцевого самоврядування в умовах децентралізації.

    Також присутніми на засіданні були: керівники структурних підрозділів Львівської обласної державної адміністрації, керівники територіальних органів центрального органу виконавчої влади, міські, сільські, селищні голови, голови об’єднаних територіальних громад, керівники обласних організацій, керівники правоохоронних органів, представники громадськості та ЗМІ.