flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулась підсумкова нарада у Львівському апеляційному суді

11 жовтня 2018, 10:27

     10 жовтня 2018 року у Львівському апеляційному суді відбулась нарада щодо підсумків роботи місцевих загальних судів м. Львова та Львівської області за 9 місяців 2018 року.

     В підсумковій нараді взяли участь голова та заступники голови Львівського апеляційного суду, начальник та заступник начальника Територіального управління державної судової адміністрації України в Львівській області, голови та судді місцевих загальних судів м.Львова та Львівської області.

      Із вступним словом до учасників наради звернувся Голова Львівського апеляційного суду Петро Каблак та повідомив, що з 04.10.2018 запрацював новостворений Львівський апеляційний суд, а Апеляційний суд Львівської області припинив свою роботу.

 

      Голова Львівського апеляційного суду Петро Каблак спільно з начальником Територіального управління державної судової адміністрації України в Львівській області Віктором Дейнекою вручили Подяку за вагомий особистий внесок у створення організаційних передумов для початку діяльності районного суду, багаторічне незмінне керівництво його роботою, високий професіоналізм, відданість справі та сприяння утвердженню високого авторитету судів Львівщини судді у відставці Сергію Лєсному.

      Заступники голови Львівського апеляційного суду Василь Ревер та Роман Цяцяк повідомили про стан розгляду справ у порядку кримінального та цивільного судочинства відповідно, якість розгляду справ суддями місцевих загальних судів м.Львова та Львівської області.

      Начальник Територіального управління державної судової адміністрації України в Львівській області Віктор Дейнека доповів про стан фінансового та матеріально-технічного забезпечення місцевих загальних судів м.Львова та Львівської області у 2018 році та перспективи на 2019 рік. Віктор Дейнека також повідомив про поточний стан ліквідації та реорганізації місцевих загальних судів м.Львова та Львівської області.