flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулось третє засідання дорадчої групи партнерів Програми USAID «Нове правосуддя»

16 квітня 2018, 09:22

    13 квітня 2018 року у місті Києві в приміщенні готелю «Русь» відбулась третя зустріч дорадчої групи партнерів Програми USAID «Нове правосуддя» за участі членів Вищої ради правосуддя, Ради суддів України, Вищої кваліфікаційної комісії суддів України, що є активними учасниками заходів Програми «Нове правосуддя», суддів, а також представників Державної судової адміністрації України, Національної школи суддів України, донорської спільноти та громадських організацій.

 

    В засіданні дорадчої групи взяла участь заступник начальника Територіального управління державної судової адміністрації України в Львівській області Марія Коник.

    На засіданні були представлені результати та висновки першої програми моніторингу судових процесів. Також учасники ознайомились із проектами нових методик вимірювання довіри до судової влади та оцінювання її ефективності та обговорили показники моніторингу та оцінювання Програми USAID «Нове правосуддя», що базуються на результатах національних опитувань працівників апарату суду та юристів, що беруть участь у судових провадженнях.