flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Державній судовій адміністрації України відбулась нарада по попередніх підсумках роботи за 2017 рік

26 грудня 2017, 12:54

    22 грудня 2017 року в Державній судовій адміністрації України відбулась нарада за участі начальників територіальних управлінь Державної судової адміністрації України, їх заступників та керівників структурних підрозділів з питань бухгалтерського обліку та звітності, а також начальників управлінь центрального апарату ДСА України, під час якої обговорено попередні підсумки роботи Державної судової адміністрації України за 2017 рік та подальші плани на 2018 рік.

    В нараді взяв участь начальник Територіального управління державної судової адміністрації України в Львівській області Віктор Дейнека.

    До участі у нараді були запрошені Голова Верховного Суду Валентина Данішевська та Голова Ради суддів України Валентина Сімоненко, які окреслили ключові завдання щодо організації роботи судів та їх матеріально-технічного наповнення.

    Голова Державної судової адміністрації України Зеновій Холоднюк зазначив, що досвід територіальних управлінь, котрі пройшли крізь процедури ліквідації та утворення судів, стане в нагоді тим колективам, яких це тільки очікує.