flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Міжрегіональним управлінням Національного агентства України з питань державної служби у Львівській та Закарпатській областях проведено навчальний семінар

15 грудня 2017, 09:20

    14 грудня 2017 року в приміщенні Територіального управління державної судової адміністрації України в Львівській області Міжрегіональним управлінням Національного агентства України з питань державної служби у Львівській та Закарпатській областях проведено навчальний семінар для працівників, відповідальних за ведення кадрового діловодства апеляційних судів та місцевих судів м. Львова та Львівської області.

    З вступним словом до учасників семінару звернулись  начальник Територіального управління державної судової адміністрації України в Львівській області Віктор Дейнека та начальник Міжрегіонального управління Національного агентства України з питань державної служби у Львівській та Закарпатській областях Ярослав Коваль.

    На семінарі розглядались теми: «Дисциплінарна відповідальність державних службовців», «Порядок оцінювання результатів службової діяльності»,  «Порядок проведення конкурсу на зайняття посад державної служби».

    У семінарі взяли участь завідуючий сектором по роботі з персоналом територіального управління Оксана Колодій та головний спеціаліст сектору по роботі з персоналом територіального управління Наталія Мацелюх.