flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

20 червня 2012 року начальник Територіального управління державної судової адміністрації України в Львівській області Юлія Попович відвідала з робочим візитом Шевченківський районний суд м. Львова

20 червня 2012, 11:56
20 червня 2012 року начальник Територіального управління державної судової адміністрації України в Львівській області Юлія Попович відвідала з робочим візитом Шевченківський районний  суд м. Львова, де спільно з головою суду Юрієм Донченком проведено нараду з суддями та працівниками апарату суду. 
Нараду розпочав голова Шевченківського районного суду м. Львова Юрій Донченко, який окреслив предмет наради, повідомив про можливість обговорення актуальних питань роботи суду та необхідність проведення таких зустрічей, які сприяють вирішенню проблем роботи суду вцілому.
Начальник управління Юлія Попович перед початком доповіді з робочих питань звернула увагу всіх присутніх на необхідності підтримання та утвердження авторитету судової влади, високо оцінила стан організації роботи суду в частині доступу громадян до суду, наявність особистих ідентифікаторів у працівників апарату суду, вказала на важливість роботи кожного працівника апарату, який повинен професійно та гідно виконувати свої посадові обов'язки.
Начальник управління повідомила про необхідність інформування колективу про стан фінансування суду та необхідність злагодженої роботи апарату суду та Територіального управління державної судової адміністрації України в Львівській області, оскільки саме від злагодженої роботи залежить правильне визначення пріоритетів у забезпеченні та організації роботи суду.
Юлія Попович проінформувала суддів та працівників апарату суду про стан матеріально-технічного забезпечення суду у 2011році та у першому півріччі 2012 року, окреслила перспективи фінансування у 2012 році, повідомила про деякі питання виплати заробітної плати працівникам апарату суду, перспективи її збільшення за рахунок виділення додаткових коштів із загального фонду Державного бюджету України, тощо.
Також обговорено актуальні питання організації роботи суду у зв’язку з набранням чинності 20 листопада 2012 року нового Кримінального процесуального кодексу України, зокрема, щодо необхідності збільшення штату у зв’язку із введенням інституту слідчих суддів та щодо порядку формування списку присяжних.
Начальник управління Юлія Попович проінформувала про готовність судів м. Львова та Львівської області до проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу в Україні, зокрема щодо виконання вимог Закону України „Про особливості провадження у справах про адміністративні правопорушення в період проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу в Україні” та повідомила, що жодної справи за участю іноземних громадян, яка повинна розглядатись в порядку визначеному вказаним законом, до місцевих загальних судів Львівської області не надходило.
В рамках візиту начальник управління Юлія Попович оглянула приміщення суду та звернула увагу на необхідності збільшення площі приміщення суду згідно вимог Державних будівельних норм України.