flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

18 червня 2012 року начальник Територіального управління державної судової адміністрації України в Львівській області Юлія Попович відвідала з робочим візитом Залізничний районний суд м. Львова

18 червня 2012, 15:57
18 червня 2012 року начальник Територіального управління державної судової адміністрації України в Львівській області Юлія Попович відвідала з робочим візитом Залізничний районний суд м. Львова, де було проведено спільну нараду начальника управління та голови суду з суддями та працівниками апарату суду.
Так, нараду розпочав голова Залізничного районного суду м. Львова Євген Мусієвський, який представив начальника управління Юлію Попович.
Начальник управління проінформувала суддів та працівників апарату суду про стан матеріально-технічного забезпечення Залізничного районного суду у 2011 році та у першому півріччі 2012 року, окреслила перспективи фінансування у 2012 році, підняла важливе питання заробітної плати працівників апарату суду, перспективи її збільшення за рахунок виділення додаткових коштів із загального фонду Державного бюджету України. На нараді також обговорено актуальні питання організації роботи суду у зв’язку з набранням чинності 20 листопада 2012 року нового Кримінального процесуального кодексу України, зокрема, щодо необхідності збільшення штату у зв’язку із введенням інституту слідчих суддів та щодо порядку формування списку присяжних.
Начальник управління Юлія Попович проінформувала про готовність судів м. Львова та Львівської області до проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу в Україні, зокрема щодо виконання вимог Закону України „Про особливості провадження у справах про адміністративні правопорушення в період проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу в Україні”.
Також начальник управління Юлія Попович звернула увагу на необхідність формування довіри до суду, яка базується на відношенні працівників апарату суду до відвідувачів та учасників судового процесу, на їх професійності та толерантності в процесі вирішення, в межах закону та посадових обов’язків, питань, з якими звертаються до суду громадяни.
В рамках візиту начальник управління Юлія Попович оглянула приміщення суду та обговорила найбільш актуальні питання забезпечення суду у 2012 році, зокрема щодо необхідності збільшення площі суду та можливі шляхи вирішення даної проблеми.
Також начальник управління Юлія Попович звернула увагу на необхідності покращення санітарно-технічного стану приміщення Залізничного районного суду м. Львова.