flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

15 червня 2012 року в Личаківському районному суді м. Львова відбулося урочисте відкриття нового приміщення для прийому громадян

15 червня 2012, 16:38
15 червня 2012 року в Личаківському районному суді м. Львова відбулося урочисте відкриття нового приміщення для прийому громадян. У заході взяли участь начальник Територіального управління державної судової адміністрації України в Львівській області Юлія Попович, голова Личаківської районної адміністрації Львівської міської ради Іван Лозинський, заступник голови Апеляційного суду Львівської області Тадей Пайонкевич, секретар судової палати в кримінальних справах Апеляційного суду Львівської області Олександр Леон.
В рамках урочистого відкриття начальник Територіального управління державної судової адміністрації України в Львівській області Юлія Попович провела спільну нараду з суддями та працівниками апарату суду.
Начальник управління Юлія Попович привітала суддів та працівників апарату суду з відкриттям нового приміщення для прийому громадян, зокрема, звернула увагу що це є важливим кроком на шляху забезпечення довіри громадян до суду та утвердження авторитету судової влади у суспільстві. Зазначила, що належні умови перебування відвідувачів та учасників процесу в суді не лише забезпечують відповідний доступ до суду, а й впливають на формування позитивної думки громадськості про судову систему взагалі.
Також начальник управління проінформувала суддів та працівників апарату суду про матеріально-технічне забезпечення суду за 2011 рік та перше півріччя 2012 року, окреслила перспективи фінансування у 2012 році, підняла важливе питання заробітної плати працівників апарату суду, перспективи її збільшення за рахунок виділення додаткових коштів із загального фонду Державного бюджету України. На нараді також обговорено актуальні питання організації роботи суду у зв’язку з набранням чинності 20 листопада 2012 року нового Кримінального процесуального кодексу України, зокрема, щодо необхідності збільшення штату у зв’язку із введенням інституту слідчих суддів та щодо порядку формування списку присяжних.
Начальник управління Юлія Попович проінформувала про готовність судів м. Львова та Львівської області до проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу в Україні, зокрема щодо виконання вимог Закону України „Про особливості провадження у справах про адміністративні правопорушення в період проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу в Україні”.
В рамках візиту начальник управління Юлія Попович спільно з головою Личаківського районного суду м. Львова Сергієм Гиричем оглянула приміщення суду та обговорила найбільш актуальні питання матеріально-технічного забезпечення суду у 2012 році.