flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

06 червня 2012 року в приміщенні Апеляційного суду Львівської області начальник управління Юлія Попович урочисто вручила мантії та нагрудні знаки новопризначеним суддям м. Львова та Львівської області та посвідчення головам та заступникам голів суддів

06 червня 2012, 12:10
06 червня 2012 року в приміщенні Апеляційного суду Львівської області начальник Територіального управління державної судової адміністрації України в Львівській області Юлія Попович урочисто вручила мантії і нагрудні знаки новопризначеним суддям м. Львова та Львівської області, а саме Грабовському Віталію Володимировичу – судді Червоноградського міського суду Львівської області, Дулебку Назарію Ігоровичу – судді Сихівського районного суду м. Львова, Ковалю Роману Григоровичу – судді Дрогобицького міськрайонного суду Львівської області, Семинишин Ориславі Зеновіївні – судді Радехівського районного суду Львівської області, Грицку Роману Романовичу – судді Золочівського районного суду Львівської області.
Начальник управління спільно з керівництвом Апеляційного суду Львівської області привітала новопризначених суддів з призначенням на посаду, побажала здоров’я, мудрості та виваженості у прийнятті рішень, плідної праці на зміцнення авторитету судової влади.
Також начальник управління Юлія Попович урочисто вручила посвідчення головам та заступникам голів суддів Львівської області.
Після вручення мантій та нагрудних знаків, а також посвідчень головам та заступникам голів суддів начальник управління Юлія Попович повідомила про організаційні заходи, вжиті Територіальним управлінням державної судової адміністрації України в Львівській області на виконання вимог Закону України „Про особливості провадження у справах про адміністративні правопорушення під час проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу в Україні”. Зокрема, повідомила про встановлення чергувань в судах м. Львова та Львівської області в період з 08.06.2012р. по 01.07.2012р., про залучення перекладачів з числа викладачів вищих навчальних закладів м. Львова на безоплатній основі, про надання правової допомоги іноземним громадянам при розгляді справ про адміністративні правопорушення в судах. Також начальник управління звернула увагу на необхідності організації доставки перекладачів до суду, обладнання кімнат для тримання затриманих у судах та забезпечення їх належними умовами тощо.
Зазначений захід відбувся в рамках семінару для суддів місцевих загальних судів м. Львова та Львівської області щодо проблемних питань застосування законодавства при розгляді окремих цивільних справ.