flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

25 травня 2012 року відбулась нарада начальника ТУ ДСА України в Львівській області з головами судів м. Львова з питань організації роботи суду в період проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року

25 травня 2012, 14:23
25 травня 2012 року відбулась нарада начальника Територіального управління державної судової адміністрації України в Львівській області з головами судів м. Львова з питань організації роботи суду в період проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу в Україні.
На нараді були розглянуті питання щодо стану організації роботи судів м. Львова та Львівської області на період проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу в Україні згідно з порядком денним :
1.                  Щодо забезпечення виконання Територіальним управлінням державної судової адміністрації України в Львівській області та судами м. Львова та Львівської області вимог Закону України «Про особливості провадження у справах про адміністративні правопорушення в період проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу в Україні».
2.                  Щодо сфери дії Закону України «Про особливості провадження у справах про адміністративні правопорушення в період проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу в Україні»
3.                  Щодо шляхів забезпечення громадянам іноземних держав під час провадження справ про адміністративні правопорушення відповідно до Закону України «Про особливості провадження у справах про адміністративні правопорушення в період проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу в Україні», права на правову допомогу та перекладача.
4.                  Щодо співпраці з органами, уповноваженими здійснювати адміністративне затримання з подальшою доставкою до суду осіб, які вчинили адміністративні правопорушення, інші питання організації роботи суду під час провадження у справах про адміністративні правопорушення, вчинені в період проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу в Україні та у справах щодо примусового видворення за межі України іноземців, відповідно до вимог Закону України «Про особливості провадження у справах про адміністративні правопорушення в період проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу в Україні».
У нараді взяли участь начальник управління Юлія Попович, заступник начальника управління Віктор Дейнека, секретар судової палати у кримінальних справах Апеляційного суду Львівської області Олександр Леон, Голова Львівського апеляційного адміністративного суду Сергій Богаченко, суддя Львівського окружного адміністративного суду Ростислав Москаль, суддя Галицького районного суду м. Львова Андрій Курилець, заступник Голови Залізничного районного суду м. Львова Юрій Бориславський, Голова Личаківського районного суду м. Львова Сергій Гирич, заступник Голови Франківського районного суду м. Львова Віра Дячишин, заступник Голови Шевченківського районного суду м. Львова Василь Кавацюк, представник Львівської обласної колегії адвокатів Володимир Гірник.