flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

30 травня 2012 року у Львові відбулась фокус-групова дискусія з приводу проекту «Стратегічного плану розвитку судової гілки влади»

30 травня 2012, 17:45
30 травня 2012 року в м. Львові (готель «Леополіс») відбулась фокус-групова дискусія з приводу проекту «Стратегічного плану розвитку судової гілки влади». Зустріч проведена спільно проектом USAID "Справедливе правосуддя" та Робочою групою з питань інновацій при ДСА України, яка за дорученням Ради суддів України займається розробкою проекту плану.
У фокус-груповій дискусії взяли участь начальник Територіального управління державної судової адміністрації України в Львівській області Юлія Попович та заступник начальника Територіального управління державної судової адміністрації України в Львівській області Віктор Дейнека, також у дискусії взяли участь директор Львівського регіонального відділення Національної школи суддів Людмила Слюсар, суддя Верховного суду України Галина Канигіна, голови та судді місцевих та апеляційних судів, керівники апаратів судів та помічники суддів.
На зустрічі було обговорено ряд стратегічних питань, зокрема: незалежність та ефективні відносини з іншими гілками влади, належне фінансування та ефективне використання ресурсів, чесність у відправленні правосуддя, справедливий і рівний доступ до правосуддя, інноваційне використання технологій, професіоналізм і досконалість у наданні послуг, громадська довіра і впевненість.