flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Бійці батальйону "Феміда" рятують херсонців від затоплення і просять про допомогу

06 червня 2023, 16:55

Бійці батальйону "Феміда", котрий знаходиться у Херсоні, з ночі рятують цивільних громадян, які постраждали внаслідок паводку, що виник після підриву дамби Каховської ГЕС. Роблять вони це під шквальним мінометним вогнем ворога.

Проце повідомив командир батальйону Едуард Леонов. Він зазначив, що московити не на мить не припиняють злочинних обстрілів по вже напівзатоплених кварталах, перешкоджаючи евакуації мирного населення.

"Ми несемо втрати, але крізь втому і поранення не припиняємо боротьбу з ворогом і допомогу людям! Ми не втомлюємось дякувати суддям Північного апеляційного господарського суду за автомобілі, на яких ми вивозимо поранених, суддям Одеського апеляційного та Миколаївського апеляційного за пальне для евакуації, суддям Херсонського апеляційного за безпілотники, які прикривають нас з неба! Дякуємо Вищій раді правосуддя та Державній судовій адміністрації і багатьом суддям й працівникам судів України за постійну підтримку! Але ми знову терміново потребуємо Вашої допомоги для подолання наслідків цього терористично-воєнного злочину!", - каже комбат.

Реквізити для допомоги:

Найменування отримувача: БО ФУНДАЦІЯ ДОБРОЧЕСНОСТІ ФЕМІДА

Код отримувача: 44816412

Рахунок отримувача: UA033052990000026002006226221

Назва банку: АТ КБ "ПРИВАТБАНК"

Призначення: безповоротна фінансова допомога (для потреб дф Феміда ТрО ЗСУ)

 

Пресслужба ДСА України