flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулась нарада в.о. начальника Територіального управління державної судової адміністрації України в Львівській області з керівниками апаратів місцевих загальних судів м. Львова та Львівської області

19 листопада 2011, 14:17

    18 листопада 2011 року о 09.30 год. в конференц-залі Територіального управління державної судової адміністрації України в Львівській області за адресою: м.Львів, вул. Чоловського, 2 було проведено нараду територіального управління з керівниками апаратів місцевих загальних судів для обговорення організаційних питань з метою належної організації діяльності місцевих загальних судів м.Львова та Львівської області.
    Зокрема на нараді було обговорено питання щодо: виконавської дисципліни; правильності оформлення документів з бухгалтерського обліку та звітності; проблемних питань з проходження державної служби, на підставі узагальнень з проведених методично-консультативних допомог по судах; належного функціонування охоронної та пожежної сигналізації в судах; контролю за наповненням та оновленням бази даних КП «ДЗС», перевірки надсилання інформації до центральної бази даних; достовірного заповнення судами довідок форми 6, їх своєчасне направлення в органи досудового слідства, заповнення карток на особу, стосовно якої судом розглянуто кримінальну справу; оформлення документів по договірній роботі та інші актуальні питання діяльності місцевих загальних судів. В нараді взяли участь керівники структурних підрозділів територіального управління.