flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Територіальне управління державної судової адміністрації України в Львівській області співчуває у зв’язку із смертю судді у відставці

20 липня 2017, 14:05

    Територіальне управління державної судової адміністрації України в Львівській області з глибоким сумом сповіщає про те, що 20 липня 2017 року на 71 році життя перестало битися серце судді у відставці Жовківського районного суду Львівської області  Пака Василя Михайловича.

    Пак Василь Михайлович народився 9 вересня 1946 року в селі Угольна Стрийського району Львівської області. У 1976 році закінчив юридичний факультет Львівського державного університету імені Івана Франка.

    В квітні 1976 року Пак В.М. обраний на посаду народного судді Нестеровського районного народного суду Львівської області.

    Понад 34 роки свого життя  Василь Михайлович присвятив роботі в судовій системі України як високопрофесійний суддя, з яких 21 рік ( з 1985 по 2008 рік) обіймав  посаду голови Жовківського районного суду Львівської області.

    7 лютого 2011 року  звільнений з посади судді Жовківського районного суду Львівської області.

    Важко висловити словами увесь неоціненний вклад, який він вніс у розвиток судової системи Львівщини, в утвердження верховенства права та демократії у нашій державі.

    Це велика втрата для рідних, колег та усіх, кому пощастило перетнутись шляхами з Василем Михайловичем.

    У наших серцях назавжди залишиться світла пам'ять про його добрі справи, щирість та високий професіоналізм.

                                                                               Вічна пам'ять…