flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Проведено нараду з керівниками апаратів місцевих загальних судів

24 лютого 2012, 17:05

    24 лютого 2012 року відбулась нарада Територіального управління державної судової адміністрації України в Львівській області з керівниками апаратів місцевих загальних судів м. Львова та Львівської області для обговорення підсумків роботи за 2011 рік та співпраці із структурними підрозділами Територіального управління.
    В нараді взяли участь начальник Територіального управління державної судової адміністрації України в Львівській області, заступник начальника та керівники структурних підрозділів ТУ ДСА України в Львівській області.
    На нараді начальник ТУ ДСА України в Львівській області Попович Ю.В. та заступник начальника Дейнека В.С. доповіли про підсумки роботи Територіального управління державної судової адміністрації України в Львівській області за 2011 рік, зокрема щодо стану матеріально-технічного забезпечення місцевих загальних судів м. Львова та Львівської області, його перспективи на 2012 рік, обговорено пропозиції щодо методики визначення потреб у матеріально-технічному забезпеченні.
    Також, узагальнено співпрацю керівників апаратів місцевих загальних судів м. Львова та Львівської області із відділом планово-фінансової діяльності, бухгалтерського обліку та звітності та обговорено проблемні питання (зокрема, оформлення авансових звітів, відряджень тощо); повідомлено про стан обліково-статистичної роботи в місцевих загальних судах м. Львова та Львівської області, звернуто увагу на терміни подання звітів про роботу судів, визначені наказами ДСА України, а також карток на особу, стосовно якої судом розглянуто кримінальну справу; узагальнено правильність оформлення наказів з кадрових питань у місцевих загальних судах м. Львова та Львівської області; обговорено деякі питання співпраці керівників апаратів місцевих загальних судів м. Львова та Львівської області з юридичним сектором щодо укладення та виконання цивільно-правових та господарських договорів; повідомлено основні вимоги щодо наповнення веб-сайтів місцевих загальних судів м. Львова та Львівської області.