flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулась підсумкова нарада суддів загальних судів м. Львова та Львівської області по підсумках роботи за 2011 рік

23 лютого 2012, 12:34
             22 лютого 2012 року в приміщенні Апеляційного суду Львівської області відбулась підсумкова нарада суддів загальних судів Львівської області за участю керівництва Територіального управління державної судової адміністрації України в Львівській області. У нараді взяв участь суддя судової палати у кримінальних справах Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ Литвинов О.М.
 
Начальник Територіального управління державної судової адміністрації України в Львівській області Попович Ю.В., спільно з керівництвом Апеляційного суду Львівської області, привітали суддів загальних судів Львівської області з наступаючим святом - Днем захисника Вітчизни.
 
З нагоди 23-ї річниці виведення радянських військ з Афганістану, начальник ТУ ДСА України в Львівській області Попович Ю.В., спільно з керівництвом Апеляційного суду Львівської області, також привітали суддів місцевих загальних та Апеляційного судів Львівської області, які є учасниками бойових дій в Афганістані:
-        Бораковського Василя Мироновича – голову Стрийського міськрайонного суду Львівської області;
-        Кобзара Володимира Маряновича – голову Жовківського районного суду Львівської області;
-        Вареницю Василя Степановича – суддю Яворівського районного суду Львівської області;
-        Мігу Ярослава Михайловича – в.о. голови Радехівського районного суду Львівської області;
-        Михалюка Василя Олексійовича - суддю Апеляційного суду Львівської області;
-        Волинця Михайла Михайловича - суддю Апеляційного суду Львівської області;
-        Богонюка Миколу Ярославовича - суддю Апеляційного суду Львівської області;
-        Федоришина Анатолія Васильовича - суддю Апеляційного суду Львівської області.
 
Указом Президента України від 23 січня 2012 року № 29/2012 призначено суддів Жовківського районного суду Львівської області - Ясиновського Романа Богдановича та Яворівського районного суду Львівської області - Романюка Віктора Феодосійовича. Керівництво Територіального управління державної судової адміністрації України в Львівській області та Апеляційного суду Львівської області привітали новопризначених суддів та урочисто вручили символи судової влади: мантії і нагрудні знаки.
 
Нараду розпочав заступник голови Апеляційного суду, голова палати в цивільних справах Гриновець Б.М., який повідомив про кадрові зміни в Апеляційному суді Львівської області.
Про підсумки роботи та навантаження на суддів місцевих загальних судів м. Львова та Львівської області за 2011 рік повідомили заступник голови Апеляційного суду Львівської області, голова палати в кримінальних справах Пайонкевич Т.Т. та заступник голови Апеляційного суду Львівської області, голова палати в цивільних справах Гриновець Б.М.
Заступник начальника Територіального управління державної судової адміністрації України в Львівській області Дейнека В.С. доповів про стан матеріально-технічного забезпечення місцевих загальних судів м. Львова та Львівської області у 2011 році та перспективи у 2012 році.